Kağıt ve Plastik Kullanımını Azaltma Programı

Öğrenci bilgi sistemi sayesinde öğrenciler kendi sınav sonuçlarını öğrenirken mezuniyet öğrencilerin bilgileri ve ders kayıtlarının sonuçları sistemde görülebilir ve böylece kağıt israfı önlenir. 2. 2. Öğrenme yönetim sistemi sayesinde öğretim üyeleri uzaktan eğitim kursu yükleyebilmektedir. video ve kurs ile ilgili dokümanları sisteme ve online sınavlar yaparak öğrenciler bunlara erişebilir belgeler ve bu kurs videoları ile kağıt israfı önlenir. 3. Elektronik belge yönetim sistemi sayesinde, duyuru ve duyurular, resmi Üniversite içi yazışmalar kağıt israfı olmadan yapılabilir.

Bilimsel araştırma projeleri sistemi sayesinde öğretim üyeleri bilimsel projelere başvurabilirler. Böylece, resmi yazışmalardan kaynaklanan kağıt israfı önlenir.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2021, Perşembe