Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde Greenmetric Çalışmaları Devam Ediyor.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde video konferans yoluyla her yıl yenilenen Greenmetric Dünya Sıralaması’na yapılacak başvuru hakkında toplantı gerçekleştirildi Toplantıya Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Saygın, Kalite Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör. Dr. Mürsel Güler, Dr. Öğr. Üyesi Filiz Yüksel, Dr. Öğr. Üyesi Dilcu Gönül, Dr. Öğr. Üyesi Kerim Karabacak ,Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Gökçe Akpolat,  Öğr. Gör. Ali Telli, Arş. Gör. Dr. Işık Altunal,  Kalite Koordinatörlüğü idari personelleri Gönül Baş ve Ebru Yeni katıldı. Toplantıda 2021 yılı Greenmetric değerlendirme kriterleri incelendi ve ilgili kriterleri sağlamaya yönelik tespitlerde bulunuldu.

Sürdürülebilirlik ve çevre bilinci konularında üniversite kampüslerini değerlendiren Greenmetric Dünya Sıralamasında daha üst sıralarda yer alabilmek için Kalite Koordinatörlüğü bünyesinde yapılan çalışmaların devam edeceği ifade edildi.  2021 yılı için yapılacak başvuru için güncellenen içerikler hakkında planlamalar yapıldı. Toplantı iyi dilek ve temenniler ile sona erdi

.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2021, Çarşamba