DPÜ Kalite Gönüllüleri Topluluğuna Yökak Zirvesinde Ödül

DPÜ Kalite Gönüllüleri Topluluğuna Yökak Zirvesinde Ödül

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, DPÜ Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Saygın’ın danışmanlığında katıldıkları Kalite Öğrenci Toplulukları Zirvesi’nde ödül alan Kalite Gönüllüleri Topluluğumuzun üyelerini makamında kabul etti.

 

DPÜ Kalite Gönüllüleri Topluluğu Rektörümüze konuk oldu.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Saygın, Şube Müdürü Nevin Kalfa, Kalite Gönüllüleri Topluluk Başkanı Huriye Burçin Koç ve topluluk üyesi öğrencimiz Enes Çelik, Rektörümüzle bir araya geldiler.

Üniversitemiz Kalite Gönüllüleri Topluluğunun 3-5 Haziran 2022 tarihleri arasında Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Öğrenci Komisyonu tarafından üniversitelerin kalite topluluklarına yönelik olarak düzenlediği Kalite Öğrenci Toplulukları Zirvesi'ne (KATO’22) katılım sağlayan öğrencilerimiz, Zirvede kalite topluluklarına 3 ödülden biri olan 'Sosyal Medyada En Aktif Topluluk' ödülüne layık görülmüş ve topluluk başkanı Huriye Burçin koç, ödülünü Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemil Gürgün'den almıştı. Bu zirvedeki deneyimlerini paylaşan öğrencilerimiz aynı zamanda yürüttükleri çalışmalar hakkında da Rektörümüze bilgi verdiler.

Prof. Dr. Uysal, Kalite Koordinatörlüğüne ve Kalite Gönüllüleri Topluluğu öğrencilerine alınan ödülden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi ve kalite çalışmalarının bir bütün haliyle değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak Üniversitemizin ve topluluğumuzun kalite çalışmalarına her türlü desteği sunmaya hazır olduklarını ifade etti.

Son Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2022, Çarşamba